ESPlus va lansa Seeser, un pico-proiector cu laser si Android

, 17 Oct, 12:15

Compania ESPlus a anuntat ca va lansa un proiector portabil din clasa pico-proiectoarelor, numit Seeser, care va folosi lasere pentru afisare. Si mai interesant este faptul ca va rula sistemul de operare Android 2.2, care poate reda continut media direct, folosind ca mediu de stocare carduri microSD.

Fiind bazat pe tehnologia laser, Seeser proiecteaza imagini la 25 de lumeni, in rezolutia 800×600. Claritatea poate fi pastrata pana la marimea de 100 de inci, spun cei de la ESPlus, mai mult decat este necesar pentru un dispozitiv de buzunar. Chiar daca va rula Android, Seeser nu va putea dispune de functiile mai avansate ale acestuia. Motivul este lipsa unui ecran tactil, proiectorul portabil folosind o serie de butoane de navigatie pentru a accesa fisierele necesare.

Momentan ESPlus Seeser este destinat pietei din Asia, in special Coreea de Sud si de aceea include si un receptor 1seg. Acest standard ofera televiziune wireless oriunde pe dispozitivele compatibile. Asteptam o confirmare pentru lansare in Europa si un pret oficial.

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail