24 oct. 2011 | 13:37

Emularea aplicatiilor de Android pe Playbook devine realitate cu versiunea 2.0

ACTUALITATE
Emularea aplicatiilor de Android pe Playbook devine realitate cu versiunea 2.0

bbx-androidapps

Chiar daca tableta celor de la BlackBerry nu a reprezentat neaparat un succes in ochii opiniei publice, cu versiunea de software 2.0, care momentan se afla in Stadiul Developer, incep sa am din ce in ce mai multa opinie.

Sub numele complet de BlackBerry Playbook 2.0 Developer Beta, odata cu noua versiune a sistemului de operare, noua platforma a celor de la Google incepe sa castige din prestanta.

Cea mai importanta dintre noile functi, si de fapt cheia succesului pentru aceasta platforma, este  BlackBerry Runtime for Android Apps. Demonstrata in detaliu in clipul video de mai jos, aceasta functie ofera utilizatorilor, si mai ales dezvoltatorilor care incearca sa faca proiecte care sa mearga si pe Android si pe BlackBerry , cea mai buna unealta de test.

Aflat momentan intr-un stadiu destul de avansat de beta,  bucuria utilizatorilor de BlackBerry Playbook 2.0 se reflecta de fapt in posibilitatea de a crea foldere, intr-un mod  extrem de evident si de fatis inspirat din iPad, si de a rula aplicatiil de Android. Practic, daca nu si-au putut crea un magazin de aplicatii cu foarte multe alternative, echipa RIM a considerat de cuviinta sa optimizeze un algoritm pentru ca respectivele aplicatii sa ruleze nativ pe PlayBook.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Daca ar fi sa ne luam dupa demo-ul video de mai jos, si nu avem de ce sa nu ne luam, rezultatul portarii dinamice de aplicatii in masa de pa Android pe PlayBook are toate sansele sa fie succesul de care avea nevoie platforma pentru a obtine o pozitie mai decenta in piata..

playBook cu aplicatii Android