01 iun. 2011 | 11:40

Elite – Facebook pentru Call of Duty

ACTUALITATE
Elite – Facebook pentru Call of Duty

Activision a dezvaluit un nou serviciu pentru Call of Duty, care va fi inclus in toate titlurile viitoare din serie. Acesta se numeste Elite si creaza un fel de retea sociala pentru jucatorii de Call of Duty. Elite nu numai ca va conecta fanii seriei, dar le va oferi si posibilitatea de a gasi alti jucatori cu aceleasi interese, posibilitatea de a crea clanuri sau de a incepe meciuri de multiplayer numai alaturi de prieteni. Partea cea mai interesanta este faptul ca pentru a accesa Elite, nici nu este nevoie sa fii in joc.

Activision va oferi posiblitatea de logare pe contul de Elite de oriunde, fie ca este vorba despre un browser de PC, sau o aplicatie pentru telefoanele mobile, astfel jucatorii fiind tot timpul in contact alti fanii Call of Duty. Mai mult, Elite va oferi informatii importante despre performanta utilizatorilor in joc, si poate oferi sfaturi despre imbunatatirea acesteia. Un lucru de care vor beneficia toti jucatorii de Call of Duty va fi un sistem mult mai avansat de anti-cheat cu ajutorul Elite, care ii va elimina automat pe cei care triseaza.

Evident, accesul la toate functiile serviciului va fi restrictionat de o taxa, care inca nu a fost stabilita. Cei care vor plati, insa nu vor avea un avantaj in joc, ci vor avea acces la anumite functii mai complexe ale serviciului, cat si acces la DLC fara a-l cumpara separat. Din fericire, majoritatea functiilor vor fi disponibile tuturor, incepand cu luna noiembrie, cand se va lansa Modern Warfare 3, primul joc care va include Elite. Cei care nu mai ai rabdare pana atunci, pot sa se inscrie in beta testing pentru acest serviciu, accesand acest link.

Trebuie mentionat ca Elite este dezvoltat de studioul Beachhead, fondat special pentru a crea astfel de inovatii in cadrul seriei Call of Duty.