Eee PC X101 – un alt fel de netbook

Eee PC X101 - un alt fel de netbook

Asus Eee PC X101, Eee PC X101

Chiar daca s-a desemantizat semnificativ ideea de un alt fel de netbook din cauza varietatii extreme de pe piata, ASUS incearca sa iasa in evidenta cu o noua jucarie din aceasta gama de produse care poarta cu mandrie un pret de doar 199 dolari.

Pe langa cele trei culori deosebite si liniile extrem de suple, derivate din grosimea de doar 17,6 mm a portabilului, compania a acordat o atentie deosebita pentru componentele ce denota performanta acestui sistem. Un Intel Atom N435 la 1,33GHz, un SSD de 8 GB, Bluetooth, WiFi, SDHC reader, usb 2.0 si un panou de 10,1 cu o rezolutie de 1024 x 600, toate propulseaza in conditii optime un versiune a sistemului de operare MeeGo. Raspunsul este da, ati citit bine, nu Windows sau Android, ci MeeGo.

Daca  cei de la ASUS reusesc sa mentina greutatea specificata de 920g si un pret extrem de apropiat de 199$, chiar daca suntem dincoace de ocean, acest sistem are toate sansele sa fie o alternativa extrem de fiabila la tablete pentru amatorii de browsing, si nu numai, care isi doresc o tastatura fizica nu una virtuala.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste specificatiile si, eventual, niste poze ,,senzuale” cu varianta pe alb accesati pagina noua creata http://www.asus.com/Eee/Eee_PC/Eee_PC_X101.

Product Image

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: