EA Store devine Origin

, 03 Iun, 14:04

Magazinul virtual EA Store va fi redenumit Origin incepand de astazi. Acest rebranding va oferi ocazia celor de la Electronic Arts de a adauga mai multe elemente de social networking, putand astfel crea o comunitate de jucatori. De asemenea, o noua aplicatie care va unifica toate elementele acestui Origin Store va fi lansata pentru userii de PC, probabil inlocuind vechiul EA Download Manager. Astfel, compania pare sa inceapa sa isi concentreze lansarile pentru PC spre distributia digitala, promitand servicii care ar putea rivaliza Steam-ul.

Evident, cele doua servicii sunt complet diferite, Valve oferind distributie pentru oricine doreste sa vanda pe Steam, in timp ce Origin este dedicat jocurilor EA. Printre functiile de socializare se numara si posibilitatea de a tine legatura cu prietenii de pe Origin pe mai multe device-uri, care insa nu au fost numite inca, iar un soi de achievement-uri cu ajutorul carora sa te lauzi au fost mentionate insa nu detaliate.

Nu ramane decat sa asteptam cu interes lansarea serviciului Origin de astazi si sa vedem daca intr-adevar este o miscare in directia potrivita pentru EA, sau daca vor sa atraga ceva mai multa atentie spre serviciile lor online printr-un simplu rebranding.

Sursa: 1UP

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Daca un joc al celor de la EA va fi mai ieftin pe Origin decat pe Steam, atunci clar nu voi cumpara pe Steam. In rest, Steam-ul la putere.

Cătălin Nițu

Din cate am inteles, pe Origin vor fi lansate DLC-uri pentru Mass Effect 3 si Battlefield 3 care nu se vor gasi prin alte metode.

Asta cand iti accepta un joc. Am jocuri mai vechi, gen Mass Effect 1 sau Mercenaries 2 si nu ma lasa sa le activez. In schimb, NFS Underground 2 il accepta, care este mai vechi decat cele doua de mai sus. Inta sa isi puna la punct store-ul si dupa sa incerce sa concureze cu Steam. App… achievement-urile nu sunt inca active si nici nu cred ca o sa isi faca prea curand simtita prezenta.

Am o problema cu activarea jocului Fifa 12 eu unul l-am cumparat nou nout de pe un site jocul era sigilat deci nu avea cum sa umble cineva pe el si cand scriu codul de activare a jocului imi zice ca codul a mai fost folosit poi cum e asta?

Vlad Andriescu

De pe ce site l-ai cumparat?

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail