E oficial: iPhone 4 nu primeste Siri

, 10 Noi, 10:35

Odata cu lansarea iPhone 4S s-a declansat o isterie generala legata de primul asistent personal: Siri. Majoritatea userilor au fost cuceriti instant de noul prieten virtual si mai putin de caracteristicile telefonului.

Asa se face ca tot mai multi posesori de iPhone 4 sperau sa beneficieze si ei de serviciile oferite de Siri, dar aceasta speranta pare a fi naruita. Apple a declarat oficial ca nu are planuri de a optimiza aplicatia pe modelele mai vechi.

O actiune perfect normala, daca e sa analizam putin situatia, pentru ca odata ce Siri ar ajunge pe iPhone 4, nici un posesor al acestuia nu ar mai fi tentat sa treaca la 4S. Cu alte cuvinte, o liberalizare a celebrei aplicatii ar duce la scaderea profiturilor gigantului american.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Dupa parerea mea, vom ajunge sa vedem asistenti personali pe modele mai vechi Apple, dar contra cost in App Store sau eventual o varianta Siri, dar undeva dupa lansarea iPhone 5 sau iPhone 4sgqzwk….

Sursa: T3

 

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail