27 mai 2011 | 11:27

Duke Nukem Forever – Editie de colectie cu… placi video

ACTUALITATE
Duke Nukem Forever - Editie de colectie cu... placi video

Producatorul de placi video pentru gaming EVGA a anuntat un parteneriat cu 2K Games prin care vor lansa asa numitul Duke’s Fully Loaded Package.

Acesta va fi un fel de Collector’s Edition pentru Duke Nukem Forever si va include pe langa joc, un artbook, un mouse pad, o curea si… o placa video. Da, ati citit corect, pachetul Fully Loaded va include atat jocul, cat si o placa video GTX 560 Duke Nukem Limited Edition, care se diferentiaza printr-o carcasa aurie.

Este amuzant cand ne gandim ca aici vorbim despre o placa video care se vinde datorita unui joc si nu despre un joc distributit gratuit cu o placa video.

Pentru cei curiosi de specificatiile tehnice ale acestui GTX 560, mentionez ca procesorul acesteia ruleaza la frecventa de 810MHz, include 336 de nuclee CUDA, dispune de 1 GB GDDR5 si ofera doua porturi DVI plus un mini-HDMI.

Pachetul este disponibil pentru pre-comanda pe site-ul EVGA la pretul de 250 de dolari, iar imagini detaliate cu pachetul si ce include acestea se gasesc mai jos. Cum am zis si in trecut: „Hail to the king, baby!”.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Dukes Fully Loaded Package/]