Downloadurile PlayStation Vita limitate pe 3G

Downloadurile PlayStation Vita limitate pe 3G

Sony va implementa o limita de download pentru PlayStation Vita, foarte asemanatoare cu cea impusa de Apple pe iOS in cadrul AppStore. Aceasta va oferi posibilitatea de a downloada prin 3G de pe PlayStation Store orice produs care nu „cantareste” mai mult de 20 MB, in timp ce prin WiFi nu exista limite.

Aceasta miscare va proteja cu siguranta serverele pe care se afla continutul de lagul conexiunilor 3G, insa consumatorii vor avea cel mai mult de suferit. Oricine cumpara editia 3G a PlayStation Vita va ramane astfel dependent de o conexiune wireless la internet prin intermediul unui router pentru a downloada jocuri si alte materiale video sau audio care ocupa mai mult decat limita impusa. Singurele jocuri disponibile pe Store care se incadreaza in acest spatiu restrans sunt cele din seria „Minis„, care insa nu sunt foarte complexe.

Momentan aceasta va fi limita de download impusa in Japonia, insa speram sa se va modifice pana cand vom primi noua consola portabila de la Sony pe meleaguri europene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: