Donatie: 10 monitoare LG pentru BCU Bucuresti

Donatie: 10 monitoare LG pentru BCU Bucuresti

lg

Daca frecventati Biblioteca Centrala Universitara „Carol I” din Bucuresti, veti lucra cu siguranta pe unul dintre cele 10 monitoare donate de LG Electronics Romania.

Este vorba despre 10 monitoare de retea LG seria E, care pot fi conectate la un singur calculator. Este un sistem simplu, in care un computer central are conectate mai multe monitoare, putand coordona anumite actiuni in mod separat. In cee ce priveste consumul de electricitate, compania promite o reducere cu pana la 60% cu aceste monitoare.

Monitoarele au fost plasate in zona de la parter, de verificare a informatiilor despre carti. Studentii pot lucra individual, bineinteles fara sa vada ce se lucreaza la celelalte monitoare.

Pe langa functiile de baza ale monitoarelor clasice, precum port USB si difuzor incorporat, monitoarele de retea LG Seria E vin cu standard VGA (D-Sub), port Ethernet si doua porturi USB pentru mouse si tastatura. In plus, incorporeaza mai multe soft-uri utilitare care permit monitorizarea si controlul activitatii studentilor, respectiv I-com, care creeaza adrese IP pentru fiecare utilizator – I-pro si Multi-share pentru utilizarea eficienta a calculatorului.

Investitia LG Romania a fost de 6.900 lei (+ TVA).

lg


Citește și:
Etichete: