Dispozitive originale din China: EraThink EraPalm

Dispozitive originale din China: EraThink EraPalm

tablete, EraThink Technologies, EraPal, EraThink EraPal, Consumer Electronics Fair Shenzen

In aceste zile se desfasoara in Shenzen, China, Consumer Electronics Fair si chiar daca ne-am obisnuit sa asociem cu China doar dispozitivele de tip copie, o compania intitulata EraThink Technologies, originara din Shanghai, incearca sa ne incante cu un nou concept de dispozitiv, daca cineva crede mai poate exista asa ceva.

Intitulat EraThink EraPal, dispozitivul, asemanator unei console portabile, datorita ecranului slide de 5 inci (800 x 480) si butoanelor inspirate parca dintr-un PSP, este de fapt un tablet PC. Avand la interior un procesor de tip Atom Z si decodand cu succes continut 1080p, acest dispozitiv nu mai avea nevoie decat de un port HDMI, un VGA, un USB sau 2, un modul GPS si, desigur conectivitate 3G pentru a fi considerat un mini netbook.

tablete, EraThink Technologies, EraPal, EraThink EraPal, Consumer Electronics Fair Shenzen

Iata ca cei de la EraThink le-au integrat cu succes pe toate in carcasa de mici dimensiuni, iar o varianta de Windows 7 ruleaza, aparent fara probleme, pe configuratia de mai sus. Nu mai ramane decat sa punem si noi mana pe el, pentru a ne da cu parerea, dar mai ales pentru a calcula mult ravnitul raport pret/performanta. Din pacate, momentan atat pretul cat si disponibilitatea nu sunt cunoscute.

Sursa: Cloned In China

Citește și:
Etichete: