19 mai 2011 | 15:45

Display transparent de 22 inci, in cateva luni

ACTUALITATE
Display transparent de 22 inci, in cateva luni

Faptul ca in aceste zile se desfasoara SID 2011, ar trebui sa va spuna un singur lucru: vom vedea multe proiecte si prototipuri de display-uri in urmatoarele zile.

Samsung a inceput, de exemplu, cu un panou de 22 inci semitransparent, care va functiona atat backlit, cat si fara o sursa de lumina suplimentara din rama panoului, direct proportional cu gradul de iluminare noul tip de panou devenind din ce in ce mai mat. Aparent, sentimentul de utilizare este deosebit, din pacate functionalitatea unui astfel de panoul are sens, in 9 din 10 cazuri, doar in situatii de marketing sau standuri de promovare din mall-uri.

Independent de contextul in care vor fi implementate, Samsung a dezvoltat acest tip de panou mai ales pentru alte companii OEM, nu neaparat pentru utilizare in propriile produse. Referitor la companiile care vor sa construiasca monitoare cu noul BLU LCD TV, Samsung promite disponibilitatea noilor panouri incepand de saptamana viitoare, iar utilizatorii obisnuiti vor putea profita de noua tehnologie incepand cu trimestrul al treilea al anului.

Samsung Blu LCD, Samsung Blu LCD tv, Blu LCD tv


Sursa: Engadget