Display multitouch cu diagonala de 32” de la 3M

Display multitouch cu diagonala de 32” de la 3M

Ne-am obisnuit sa asociem ideea de touch sau multitouch mai mult cu tablete sau telefoane mobile, insa 3M ne arata ca ar fi bine sa ne reamintim de Minority Report.

La 32 de inci (81,28 cm) diagonala, acceptand pana la 10 degete simultan a caror atingere este procesata individual, cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade atat pe verticala, cat si pe orizontala, noul C3266PW este cel mai mare panou al 3M cu aceste abilitati. Este gandit pentru lucru in mediul business, unde o asemenea dimensiune de panou invita pur si simplu mai multi utilizatori la colaborare, timpul de procesare a comenzilor fiind de maxim 12 ms. Din pacate, acest timp poate fi afectat de multi alti parametri, precum performanta sistemului la care este legat sau chiar si a aplicatiei software care interpreteaza atingerile ca comenzi.

Prezentat la CeBIT in aceste zile, cei de la 3M au optat pentru includerea sa in doua configuratii: intr-un sistem de trei astfel de panouri legate intr-o configuratie multidisplay pe un sistem cu Windows 7 si intr-o configuratie de tip stand de informatii. Pentru a acoperi si proteja display-ul, s-a folosit o suprafata mata, dar care este insa extrem de alunecoasa, ideala pentru o utilizare intensa cu degetele. Chiar daca nu este gandit pentru utilizatorii casnici, ci mai degraba pentru locuri in care va fi solicitat de sute de utilizatori pe zi, noul display de la 3M ne aduce si mai aproape de functionalitatea panourilor din filmele SF de acum cativa ani.


Sursa: Engadget

Citește și: