Disney trece pe camere foto-video, le numeste AppClix si le potriveste la iPad

Disney trece pe camere foto-video, le numeste AppClix si le potriveste la iPad

appclix

Sunteti unul din cei 99% din utilizatorii de tableta care nu fac poze cu un dispozitiv mai mare decat capul utilizatorului? Avem doua vesti proaste!

In primul rand, cu ajutorul dispozitivului din imagine, care costa aproximativ 60 dolari, iPad-ul vostru va deveni si mai mare. In al doilea rand, este extrem de… roz, chiar si daca mai puteti alege din cele sase modele de carcasa.

Revenim la functionalitate. Dispozitivul din imagine poarta numele de AppClix, este facut in colaborare cu Disney si functioneaza ca o camera foto ce poate fi conectata la iPad. Are un senzor de 7,1 megapixeli, vine cu un slot de SD-uri, iar pe partea de foto mai integreaza un zoom de 4x. Mai dubios  e faptul ca integreaza si un LCD de 1,5 inci pentru prieview-ul anumitor imagini.

Daca Mickey sau Minnie nu sunt pe gustul vostru, puteti alege in ceea ce priveste tema dispozitivului dintre Phineas, Ferb, Princes sau Tinkerbell. Pentru editarea imaginilor rezultate din captura, direct pe iPad, puteti apela la Disney Pix. Din cate se pare, utilizarea acesteia din urma este departe de a fi optionala.

Citește și:
Etichete: