Digital River, un nou magazin de jocuri de la Apogee

Digital River, un nou magazin de jocuri de la Apogee

Chiar daca Steam este regele distributiei digitale de jocuri pe PC, putina competitie nu strica niciodata. Alte companii precum EA Games investesc in servicii dedicate jocurilor lor precum noul Origin, iar altele precum polonezii de la CD Projekt distribuie jocuri vechi prin intermediul gog.com. Ei bine Apogee, o companie care printr-o minune inca supravietuieste, a lansat un nou magazin de distributie digitala numit Digital River.

Acesta include jocuri vechi din catalogul studioului Apogee (cunoscut si sub numele de 3D Realms), iar primul produs disponibil este asa numitul Legacy Pack. Acesta include: Duke Nukem 3D: Atomic Edition, Duke Nukem: Manhattan Project, Rise of the Triad: Dark War, Blake Stone: Planet Strike, Blake Stone: Aliens of Gold, Extreme Rise of the Triad plus soundtrack-ul oficial din jocul pentru Nintendo DS, Duke Nukem: Critical Mass. Toate acestea pot fi cumparate separat, la pretul de 5.99$ bucata, sau direct in pachetul Legacy care este disponibil la 19.99$.

Cei care folosesc codul „Father” la casa vor beneficia si de o reducere de 5$, oferta valabila pana luni, cu ocazia Father’s Day din America. Daca va era dor de jocurile mai vechi din seria Duke Nukem, acum ca Duke Nukem Forever a fost lansat, aveti ocazia sa le cumparati intr-un pachet destul de interesant, direct de la cei care au pus bazele acestei serii.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: