10 iun. 2011 | 11:33

Diablo III primeste periferice oficiale

ACTUALITATE
Diablo III primeste periferice oficiale

Blizzard si SteelSeries au un parteneriat mai vechi, care a inclus in mare parte realizarea de accesorii pentru PC brand-uite cu logo-ul World of  Warcaraft. Acum ca se aprope lansarea lui Diablo III (inca avem sperante pentru 2011), au fost dezvaluite si doua periferice realizate special pentru acest joc. Este vorba despre o pereche de casti si un mouse care promit sa ofere experienta optima pentru acest.

Castile includ un microfon retractabil, si nu mai putin de 18 LED-uri care lumineaza siglele Diablo III de pe laterale. Din fericire acestea pot fi dezactivate la comanda. Cei care cunosc modelul Siberia V2 de la SteelSeries vor sti la ce sa se astepte in termeni de calitate audio, intrucat editia speciala Diablo este mai mult un rebranding al acestuia. Castile vor fi compatibile cu PC-uri si Mac-uri, conexiunea facandu-se printr-un cablu USB textil.

Mouse-ul este bazat pe designul modelului SteelSeries Xai, si va putea fi folosit cu orice mana. Butoanele vor fi realizate de Omron si vor fi garantate pentru 10 milioane de click-uri. Avand in vedere cate click-uri sunt necesare in Diablo III, este bine de stiut ca s-a investit o atentie sporita in realizarea lor. SteelSeries va include si un contor pentru aceste click-uri in software-ul care vine livrat cu mouse-ul care ofera si posibilitatea de a atasa anumite functii din joc pe acestea in functie de preferinta jucatorului.

Cele doua periferice vor putea fi cumparate pentru prima data la BlizzCon, in luna octombrie. Pretul va fi 119$ pentru casti si 69$ pentru mouse. Probabil ca in Europa vor veni la 69, respectiv 119 Euro, insa este posibil sa se lanseze aici abia dupa ce jocul va ajunge in magazine.

Sursa: Engadget

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Diablo Steel Series/]