Dezvoltatorii de WP7 fac experimente interesante cu platforma

, 16 Aug, 12:20

wp7win7

Pentru iPhone exista deja mai multe aplicatii care-ti permit sa folosesti dispozitivul ca mouse, indiferent daca se rezuma doar la utilizarea ecranului capacitiv ca touchpad sau si a accelerometrului, insa pentru Windows Phone 7 e o noutate.

Astfel, un dezvoltator pasionat de Windows 7 si Windows Phone 7 pe numele de Arik Poznanski a publicat pe blogul Microsoft  un articol extrem de interesant. Poti nu doar sa folosesti smartphone-ul ca mouse, ci mult mai mult de atat.

Practic, a scris un driver pentru orice PC cu Windows 7 care permite sistemului desktop sau portabil sa foloseasca informatia preluata de la accelerometrul din telefon.

Chiar daca momentan intreaga perioada de cercetare se reflecta doar intr-o dovada de concept a lucrurilor care se pot realiza, daca accesati blogul respectivului programator aveti toate sansele chiar sa i-o luati inainte in legatura cu ce puteti obtine din aceasta idee. Sunteti curiosi sau oricum nu aveti un smartphone cu WP7?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail