Dexim anunta AppSpeed – Masina de jucarie controlata de iPhone

Dexim anunta AppSpeed - Masina de jucarie controlata de iPhone

Nu este prima data cand avem de a face cu o jucarie controlata de un smartphone. Alte astfel de „gadgeturi” precum Parrot AR Drone [review] ne-au picat prin mana, insa este pentru prima data cand vedem o masina cu telecomanda si nu ceva zburator in aceasta forma de accesoriu pentru device-uri mobile. Vorbesc desigur despre AppSpeed de la Dexim, care probabil este visul oricarui baiat intre 5 si 10 ani.

AppSpeed se conecteaza la orice device cu iOS (fie ca vorbim despre iPhone-uri, iPad-uri sau iPod Touch) prin intermediul unui dongle care se ataseaza in portul de 30 de pini standard. Apoi, prin intermediul aplicatiei gratuite de pe AppStore, device-ul devine telecomanda, fie ca se opteaza pentru control cu ajutorul accelerometrului sau pentru control prin intermediul unor butoane virtuale pe touchscreen.

Cea mai buna parte a noului AppSpeed este pretul, care se va invarti in jurul sumei de 69 de Dolari /Euro, putin mai mult decat pretul unui joc video. Spre diferenta de unele dintre acestea insa, este aproape garantat ca masinuta de la Dexim va oferi multe „ore de joc”.

Citește și: