Dexim anunta AppSpeed – Masina de jucarie controlata de iPhone

, 09 Sep, 11:30

Nu este prima data cand avem de a face cu o jucarie controlata de un smartphone. Alte astfel de „gadgeturi” precum Parrot AR Drone [review] ne-au picat prin mana, insa este pentru prima data cand vedem o masina cu telecomanda si nu ceva zburator in aceasta forma de accesoriu pentru device-uri mobile. Vorbesc desigur despre AppSpeed de la Dexim, care probabil este visul oricarui baiat intre 5 si 10 ani.

AppSpeed se conecteaza la orice device cu iOS (fie ca vorbim despre iPhone-uri, iPad-uri sau iPod Touch) prin intermediul unui dongle care se ataseaza in portul de 30 de pini standard. Apoi, prin intermediul aplicatiei gratuite de pe AppStore, device-ul devine telecomanda, fie ca se opteaza pentru control cu ajutorul accelerometrului sau pentru control prin intermediul unor butoane virtuale pe touchscreen.

Cea mai buna parte a noului AppSpeed este pretul, care se va invarti in jurul sumei de 69 de Dolari /Euro, putin mai mult decat pretul unui joc video. Spre diferenta de unele dintre acestea insa, este aproape garantat ca masinuta de la Dexim va oferi multe „ore de joc”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail