Detalii „suculente” despre ASUS Transformer Prime

Detalii suculente despre ASUS Transformer Prime

La AsiaD, chairman-ul ASUS, Jonney Shih, a vorbit putin despre noua generatie de tablete Eee Pad Transformer, intitulata Prime. Ei bine, acum avem ceva mai multe detalii despre noul dispozitiv portabil, impreuna cu un pret si o perioada de lansare.

Incepand cu luna decembrie, cei care isi doresc o noua tableta subtire, eleganta si puternica, vor putea cumpara in schimbul a 499$ sau 599$ un Transformer Prime, intr-una din cele doua configuratii. Editia mai ieftina va include 32 de GB de memorie interna, iar cea mai scumpa 64 GB. Diferentele se opresc insa aici, restul specificatiilor fiind comune.

ASUS va fi prima companie care realizeaza o tableta folosind noul procesor quad core NVIDIA Tegra 3, si va dispune de 1 GB de memorie RAM, camere de 1.8, respectiv 8 megapixeli, si un display Super IPS+ de 10.1 inci care dispune de rezolutia 1280×800. Evident, un slot pentru carduri microSD va fi inclus, cat si un port mini-HDMI pentru afisarea pe un display extern.

Partea cea mai atractiva este bateria, care desi nu pare a fi mare in forma sa fizica (tot dispozitivul are 8,3 mm grosime), promite sa tina aceasta tableta functionala timp de 12 ore. Daca adaugam acest numar la bateria extra pe care accesoriul de tastatura o adauga, ajungem la cifra foarte respectabila de 18 ore. Din pacate adaugarea a sase ore de baterie in plus, o tastatura, un trackpad si porturi USB si SD vine cu un pret pe masura: 149$ in plus.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Desi aceste specificatii sunt cel putin impresionante, trebuie sa punem evident intrebarea care ne macina pe toti: „Ce versiune de Android va rula?”. Ei bine, se pare ca in momentul aparitiei, Transformer Prime va dispune de Honeycomb 3.2, urmand ca in decembrie sa primim informatii despre suportul pentru Ice Cream Sandwich.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Asus Transformer Prime/]

Specificatii tehnice:

Ecran 10.1″ LED cu Super IPS+ (1280 x 800) multi-touch 10 atingeri simultane, protejat cu sticla Corning Gorilla
Sistem de operare Android 3.2 Honeycomb (Upgradabil la Android 4.0 Ice Cream Sandwich)
Procesor NVIDIA Tegra 3 Quad-core
Memorie LP DDR2 1 GB
Stocare 32GB /64GB  EMMC + ASUS WebStorage
Wireless 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1+ EDR
Camera 1.2MP (frontal)/ 8MP Auto-focus (spate) cu LED flash, diafragmă F2.4
Interfete PAD: Jack Audio 2-in-1 (Casti/Microfon); un port micro HDMI; un cititor Micro SD; un microfon intern; difuzoare stereo Dock: un port USB2.0; un cititor de carduri SD
Senzori Accelerometru, Senzor de lumina, Giroscop, Busola digitala, GPS
Suport Flash Da
Multi-tasking Da
Aplicatii speciale ASUS launcher, @Vibe Music, ASUS WebStorage, MyLibrary, MyNet, MyCloud, File manager, ASUS sync, SuperNote, App Locker, App Backup, TegraZone, Polaris Office
Baterie 25Wh Li-polimer(2) 12ore;
25Wh(pad) & 22Wh(dock) Li-polimer(2) 18 ore pad cu dock ;
Dimensiuni / Greutate Pad: 263*180.8*8.3mm / 586g
Dock mobil: 263*180.8*8~10.4mm / 537g
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: