Dell reinnoieste seria Vostro cu modelul V131

Dell reinnoieste seria Vostro cu modelul V131

dell-announces-vostro-v131-with-usb-3-0-core-i3-and-i5-cpus-and

Chiar daca existau linii de design perfecte atat acum un an, cat si acum 3 ani, mai ales in domeniul notebook-urilor, la capitolul hardware acestea trebuie neaparat actualizate in fiecare an, cel putin.

Pe aceasta reteta a mers Dell cu urmasul lui Vostro V130, intitulat V131. Chiar daca are foarte multe in comun la capitolul estetica cu antemergatorul, noul notebook mainstream Dell face o treaba foarte buna in a atrage atentia utilizatorilor din sezonul „Back to school”: 2 porturi USB 3.0, o baterie detasabila cu 6 celule care promite pana la 9,5 ore de autonomie si un hard disk de 320GB cu 7200RPM – toate sunt standard in ceea ce priveste noua jucarie.

La capitolul procesor insa, apar diferentele. Pentru a cuprinde o plaja cat mai mare de utilizatori, a treia companie din lume ca producator de sisteme a optat pentru configuratii de toate felurile, incepand cu procesoare Celeron Dual Core si mergand pana la procesoare Sandy Bridge Quad Core i3 si i5. La capitolul display, luand in calcul ca vorbim de un sistem care incepe de la 499$ ca pret de achizitie singura optiune este un panou cu rezolutia de 1366×768.

Tinand cont ca 13” este noul 15”, astfel de sisteme daca vor avea un pret accesibil, iar la noi in tara au toate sansele sa prinda la un public de toate varstele, nu doar la cei care se intorc la scoala.

Citește și: