Dell face actualizari la varf: XPS

Dell face actualizari la varf: XPS

Daca acum ceva timp Dell stingea lumina in laboratorul de dezvoltare de la Adamo, zilele acestea a reactualizat linia sa de notebook-uri high end – XPS. Chiar daca nu mai sunt asa de efervescente la capitolul design ca acum cativa ani, nimic nu le-a stat in cale celor de la Dell cand a venit vorba de incorporat componente high-end.

Este disponibil in trei variante in ceea ce priveste display-ul – XPS 15, XPS 17 si XPS 17 3D, insa la interior posibilitatile de particularizare sunt mult mai multe. Sa insistam totusi pe generalitati.

La capitolul sonorizare au fost integrate noi elemente, avand la baza difuzoare JBL, unii din cei mai inovatori producatori de boxe, ajutate pe partea de software de catre Waves MaxxAudio 3. Nu credeam ca mai poate cineva sa foloseasca termenii „primul” si Skype in aceeasi propozitie, insa Dell a reusit. Noile laptopuri XPS sunt primele certificate de catre Skype pentru video chat la rezolutie HD 720p cu ajutorul camerei integrate.

Sandy Bridge nu putea lipsi de la petrecere, chiar daca a avut ceva probleme in ultima luna, iar cumparatorul are posibilitatea sa aleaga dintre cele mai noi procesoare Intel Core i5 sau Core i7. Pe partea de video puteti selecta dintre cele mai noi GPU-uri din seria M de la NVIDIA. Daca vorbim despre sisteme performate, nu putea lipsi nici tehnologie NVIDIA Optimus pentru un castig sesizabil la capitolul autonomie.