Cupoane de reduceri si la jocuri

Cupoane de reduceri si la jocuri

Era digitala a adus de la sine o noua miscare in afaceri. Fie ca vorbim despre oferte de reduceri la cumparaturile online, sau la noile site-uri de reduceri colective, consumatorii doresc intotdeauna sa cumpere lucruri la preturi mai mici.

Steam a adus aceasta strategie si in cadrul jocurilor, oferind in fiecare miercuri, la sfarsitul saptamanii si de sarbatori oferte imbatabile pentru jocuri. Ei bine, acum se pare ca Valve va duce totul un pas mai departe, introducand cupoanele de reduceri. Acestea vor fi valabile in cadrul unor perioade limitate, si se vor aplica doar in cadrul anumitor titluri. Din fericire insa, „biletele de reduceri virtuale” vor putea fi pasate de la utilizator la utilizator, folosind serviciul Steam Trading.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Nu s-a specificat inca de unde vor putea fi „procurate” noile cupoane sau ce titluri vor beneficia initial de aceasta oferta. Un lucru este cert: Valve este una din cele mai inteligente companii din industria de gaming, iar noua strategie de vanzare va aduce cu siguranta profit substantial.

Sursa: Steam Support

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI