Cum iti incarci telefonul in mod wireless – marca LG

, 24 Mar, 18:37

LG se mandreste cu primul dispozitiv de incarcare wireless, numit WCP-700, care, in plus, arata si bine – minimalist, elegant, mic (dimensiuni 6,29”x3,54”x0,39”).

Tehnologia de incarcare wireless se bazeaza pe bobinele de inductie construite in deschizaturile bateriei si contactele interne, astfel ca firul nu mai este necesar.

Insa, atentie, telefonul trebuie asezat corect pe pad, iar semnul ca asa ati procedat va fi un feedback audio si tactil, dupa cum se precizeaza in comunicatul de presa. Prin urmare, veti inlocui grija potrivirii mufei de la firul incarcatorului cu grija asezarii telefonului intr-o pozitie corecta pe dispozitivul de incarcare. Acum, depinde fiecare ce prefera.

E bine sa stiti ca respectivul WCP-700 are LED-uri pentru indicarea stadiului in procesul de incarcare. Iata fiecare ce semnalizeaza: Power LED Albastru – Conectat, Battery LED Oranj – Gata de incarcare, Battery LED Verde intermitent – Telefonul se incarca corespunzator si Battery LED Verde aprins – Telefonul este incarcat.

Pretul si data de lansare nu se cunosc. In industrie se vehiculeaza cam 70 de dolari, cu disponibilitate din aprilie, dar nu e nimic oficial.

De asemenea, vorbim de un dispozitiv cu utilizare exclusivista, asa ca asteptam si lista telefoanelor compatibile.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail