Cum isi face Assassin’s Creed Brotherhood intrarea pe PC

Cum isi face Assassin’s Creed Brotherhood intrarea pe PC

Lansarea pe platforma PC a titlului Assassin’s Creed Brotherhood va avea loc, stiti, saptamana aceasta, la data de 19 martie.

Noua componenta multiplayer o va completa pe cea de singleplayer, imbunatatita. Ca poveste, atentia este tot asupra conflictului dintre asasini si templieri, cu protagonistul Ezio Auditore da Firenze. Ca o continuare, il avem pe Ezio devenit Maestru asasin infam si reconstruieste fratia asasinilor pentru a eradica templierii si a pentru scapa Roma din ghearele coruptiei. Pe partea de multiplayer, jucatorii vor putea sa-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena in arta asasinarii.

Lansarea va avea loc in cadrul unui eveniment in care se va juca atat multiplayer, cat si in singleplayer. Vor fi concursuri, insa numai pentru persoanele majore (verificarea se va face prin CI), iar premiile includ:

– Locul 1: 1 Assassin’s Creed Brotherhood Codex Edition (PC) + 1 Placa de baza Gigabyte P67A-UD3P-B3 + 1 mousepad Razer Destructor

– Locul 2: 1 Assassin’s Creed Brotherhood Auditore Edition (PC) + 1 Placa de baza Gigabyte PH67-UD3-B3 + 1 mousepad Razer Destructor

– Locul 3: 1 Assassin’s Creed Brotherhood Standard Edition (PC) + 1 Placa de baza Gigabyte H67M-D2-B3

– Locul 4: 1 Assassin’s Creed Brotherhood Standard Edition (PC) + 1 mousepad Razer Destructor

Evenimentul va avea loc sambata, 19 martie, la showroom-ul eMAG de pe Soseaua Virtutii, Bucuresti, incepand cu ora 14:00.


Citește și: