31 mai 2011 | 00:26

Cum faci rost de un iPhone 5 si un iPad 3? Il ceri in tribunal

ACTUALITATE
Cum faci rost de un iPhone 5 si un iPad 3? Il ceri in tribunal

Nu stiu cati dintre voi ati urmarit procesul celor de la Apple in care sustineau ca Galaxy S si Galaxy TAB s-au inspirat considerabil din jucariile venite din Cupertino, iPhone si iPad. Oricum, problema se acutizeaza.

Daca Apple deja a obtinut, in urma unui ordin judecatoresc, mostre pre-productie cu Droid Charge, Infuse 4G, Galaxy S II, Galaxy Tab 10.1 si 8.9 pentru a decide daca elemente din acestea vor fi introduse in proces ca fiind de asemenea copiate, Samsung vine o cerere mai curajoasa in fata curtii.

Samsung a inaintat tribunalului o cerere care stipuleaza ca Apple sa ii ofere un iPad 3 si un iPhone 5, pentru a evita eventualele similaritati, motivul fiind ca unele din aceste produse urmeaza a fi lansate in aproximativ aceeasi perioada.

Chiar daca cererea este extrem de curajoasa, nimeni nereusind pana acum sa obtina produse de la Apple inainte de lansare, exceptand unul sau doua scandaluri, care au fost accidente, s-ar putea sa fie extrem de convingatoare in ochii unui judecator. In definitiv, produsele sunt dezvoltate pe o perioada indelungata de timp, iar daca la o distanta de 2-3 luni iese un produs similar cu altul asta nu inseamna neaparat ca au fost copiate, mai ales daca o mare parte din timpul de R&D a avut loc simultan.

Oare va scapa Apple noile gadget-uri la concurenta?

Proces Apple Samsung, Apple Samsung

Sursa: Thisismynext