Creatorul Minecraft se lupta pentru dreptul de utilizare al cuvantului ,,scrolls”

, 19 Aug, 12:30

minecraft-creator-challenges-bethesda-to-deathmatch-for-the-word

Desi procesele pentru diverse patente sunt la ordinea zilei in ceea ce priveste companiile de IT e bine de stiut ca inca mai exista oameni care prefer sa inlocuiasca format de lupta mentionata mai sus cu un duel, fie el si digital.

Mojang, studioul care a creat Minecraft, in frunte cu Markus ,,Notch” Persson, a provocat la lupta compania Bethesda (creatoare a seriei de jocuri The Elders Scrolls), pentru dreptul de proprietate asupra cuvantului Scrolls. In locul clasicelor sabii sau lanci din timpurile medievale, Notch a sugerat 3 meciuri de Team Deathmach in Quake 3: Arena. Rezultatul este in teorie simplu: daca Bethesda castiga, Notch renunta la numele Scrolls, insa daca Mojang castiga, Bethesda trebuie sa le acorde dreptul de a pastra numele.

Solutia descrisa mai sus vine ca o alternativa la procesul intentat deja de Bethesda. Voi cum credeti ca ar trebui sa se termine lupta?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Notch merita sa castige, nu vad de ce le-ar apartine cuvantul scrolls celor de la Bethesda, ii respect si imi place foarte mult seria, dar eu nu spun TES, ci Oblivion, pentru ca seria nu are legatura deloc cu scrolls, cel putin eu asta am observat in gameplay. Daca erau destepti veneau cei de la Bethesda cu o sugestie, asa, daca refuza, din partea mea pot sa-si ia seria si sa plece cu ea cu tot.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail