Creatorul Minecraft se lupta pentru dreptul de utilizare al cuvantului ,,scrolls”

, 19 Aug, 12:30

minecraft-creator-challenges-bethesda-to-deathmatch-for-the-word

Desi procesele pentru diverse patente sunt la ordinea zilei in ceea ce priveste companiile de IT e bine de stiut ca inca mai exista oameni care prefer sa inlocuiasca format de lupta mentionata mai sus cu un duel, fie el si digital.

Mojang, studioul care a creat Minecraft, in frunte cu Markus ,,Notch” Persson, a provocat la lupta compania Bethesda (creatoare a seriei de jocuri The Elders Scrolls), pentru dreptul de proprietate asupra cuvantului Scrolls. In locul clasicelor sabii sau lanci din timpurile medievale, Notch a sugerat 3 meciuri de Team Deathmach in Quake 3: Arena. Rezultatul este in teorie simplu: daca Bethesda castiga, Notch renunta la numele Scrolls, insa daca Mojang castiga, Bethesda trebuie sa le acorde dreptul de a pastra numele.

Solutia descrisa mai sus vine ca o alternativa la procesul intentat deja de Bethesda. Voi cum credeti ca ar trebui sa se termine lupta?

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail