Cosmote & Romtelecom: Super oferta pentru… naivi

Cosmote & Romtelecom: Super oferta pentru... naivi

Cosmote Romtelecom, Cosmote, RomtelecomRomtelecom si Cosmote Romania au anuntat ieri o mega oferta la comun: daca sunteti persoane fizice si activati un nou abonament Cosmote impreuna cu un nou pachet de servicii la Romtelecom pe o perioada de 2 ani, va veti bucura de super reducerea de… 1,24 euro/luna din valoarea facturii.

Este o oferta grozava, nu?, avand in vedere ca se aplica pentru primele zece luni de contract, din partea fiecarei companii, iar TVA-ul este inclus. Iar generozitatea ofertei vizeaza atat clientii noi, cat si cei existenti.

Sa aruncam o privire si asupra posibilitatilor si ma voi referi la variantele cele mai ieftine. Un abonament Cosmote de 6,2 euro/luna, de exemplu, se transforma in 4,96 euro in primele zece luni. Un abonament Romtelecom de 11,16 euro/luna, din care oricum mai mult de jumatate reprezinta plata unui serviciu de telefonie pe care, cel mai probabil, il veti folosi din an in Pasti, devine in primele zece luni 9,92 euro.

Uau, de la peste 17 euro pe luna, se ajunge la mai putin de… 15 euro, evident, doar in primele 10 luni. Bineinteles, daca alegeti abonamente mai scumpe decat cele exemplificate de mine, valoarea reducerii – ghici ce? – este de… tot 1,24 euro/luna.

Sa mai punem la socoteala si deserviciile incluse in pachetele de servicii, cum ar fi deconectari ale liniei de internet cand iti e lumea mai draga? Pot aduce si alt exemplu: prelungirea abonamentului printr-un simplu acord telefonic (nu conteaza ca poate nu titularul este cel cu care se vorbeste si, desigur, in lipsa unei semnaturi), care sa aduca un abonat mai naiv intr-un lant nesfarsit de contracte?

Se mai mira cineva ca multi prefera oferte ale companiilor concurente? Un sondaj efectuat in urma cu 3 luni printre cititorii Playtech.ro a plasat RDS/RCS (57%) si reteaua de cartier (17%) printre furnizorii de internet preferati.

Chiar daca, recunosc, nu am o opinie foarte clara despre ofertele Cosmote, pentru simplul fapt ca activez in alte retele de telefonie mobila mai populare si care „ma coafeaza” mai bine, despre politica Romtelecom am un singur cuvant: dezamagitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: