28 feb. 2011 | 15:02

Cosmote are doua telefoane noi, marca proprie: Joy si Sense

ACTUALITATE
Cosmote are doua telefoane noi, marca proprie: Joy si Sense

Din aceasta saptamana, Cosmote Romania are in oferta doua telefoane noi, optimizate pentru social media, Joy si Sense. Da, stiu ca suna a HTC, dar nu e nici vorba de asa ceva, terminalele sunt produse de Alcatel si comercializate sub marca proprie Cosmote.

Cosmote Joy are ecran senzitiv TFT de 2,8 inci (7,1 cm), cu 262.000 de culori, tastatura QWERTY, conectivitate Wi-Fi, Bluetooth si USB, compatibilitate cu GPRS si EDGE. De asemenea, terminalul are o camera foto de 2 MP cu optiune de filmare, respectiv radio cu RDS si este dotat cu mufa standard de 3,5 mm pentru casti audio. Dispune de un spatiu de stocare de pana la 8GB pe cardul de memorie extern, suplimentar fata de memoria interna de 70MB, iar autonomia este de peste 650 de ore in asteptare, respectiv 35 de ore de ascultat muzica sau pana la 9 ore de convorbire.

Joy are pretul de 360 lei fara abonament sau 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine de la 17,48 euro.


Cosmote Sense are acelasi ecran senzitiv TFT de 2,8 inci, dar cu 256.000 de culori, conectivitate Wi-Fi, USB, respectiv compatibilitate GPRS si EDGE, slot pentru card extern de memorie de 8GB, camera foto de 2 MP cu optiune de filmare, respectiv radio cu RDS. Nu are tastatura QWERTY, iar autonomia in asteptare este cu vreo 50 de ore mai mica.

Sense are pretul de 300 lei fara abonament sau 1 leu cu abonamentul Cosmote Perfect pentru Tine incepand de la 10,79 euro.