Cosmote a lansat microsite-ul Gameloft

, 03 Feb, 17:38

Daca iti plac jocurile pe telefonul mobil, inseamna ca s-ar putea sa fii incantat de microsite-ul Gameloft lansat de Cosmote Romania. De mentionat este ca trebuie sa fii utilizator al serviciului web’n’walk pentru a il putea accesa.

Microsite-ul include peste 200 de jocuri pentru telefonul mobil, dintre care cel mai recent lansate sunt: Jurassic Park, Real Football 2011, Tower Assault, Assassin’s Creed Brotherhood, Gangstar 3: Miami Vindication, The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Platinum Solitaire 3, Zombie Infection 2.

Prin accesarea microsite-ului Gameloft, utilizatorii Cosmote au posibilitatea de a cumpara si descarca jocuri. Metoda de cumparare este identica cu cea folosita in mod curent in portalul web’n’walk: utilizatorul selecteaza jocul dorit si apasa butonul de cumparare. Dupa accesarea link-ului de cumparare, clientul este taxat si redirectionat pe pagina de unde poate descarca jocul respectiv.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail