14 mart. 2011 | 14:37

Cosmote a anuntat 6 noi telefoane intr-o oferta… viitoare

ACTUALITATE
Cosmote a anuntat 6 noi telefoane intr-o oferta... viitoare

Cosmote Romania a anuntat astazi printr-un comunicat de presa o serie de noi smartphone-uri pe care… inca nu le are. Dar promite ca le va avea in magazinele Cosmote si Germanos cat de curand, adica in urmatoarele luni (trimestrul al 2-lea al anului).

Iata despre ce telefoane este vorba: Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7, Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel si HTC Saga, care au fost prezentate luna trecuta in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona.

Descrierea telefoanelor:

Sony Ericsson Xperia Neo vine cu noul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, care usureaza accesarea unui numar de peste 150,000 de aplicatii si jocuri, a caror explorare reprezinta o experienta interesanta, multumita ecranului multi-touch ce dispune de culori vii, gratie tehnologiei Reality Display (cu motor Mobile BRAVIA încorporat). Printre alte facilitati se numara si camera foto digitala de 8Mpx cu zoom digital 2,46x, ecran multi-touch de 9,25 cm, cu 16 milioane de culori si rezolutie de 854×480 pixeli, precum si slot de card de memorie ce permite cresterea capacitatii de stocare a telefonului cu pana la 32GB, conectivitate si multe altele.

Nokia E7 este un alt telefon inteligent multifunctional, cu ecran senzitiv si tastatura QWERTY completa, amplasata sub monitorul AMOLED glisant cu diagonala de 10 cm, cu 16 milioane de culori si rezolutie de 640×360 pixeli. Terminalul dispune de o camera foto digitala de 8Mpx, si poate opera si in GSM si în CDMA, iar conectivitatea este asigurata de Bluetooth 3.0 si USB, inclusiv ca incarcator. Sistemul de operare este noul Symbian 3, ce ofera toate aplicatiile necesare pentru business si divertisment.

Samsung i9100 Galaxy S II dispune de un ecran multi-touch cu diagonala de 10.75 cm, 16 milioane de culori, protejat cu sticla Gorilla, rezistenta la lovituri si zgarieturi. Terminalul are o buna capacitate de stocare: 16GB memorie interna plus 32GB memorie pe cardul extern, cu o memorie de 1GB RAM. In ceea ce priveste conectivitatea, Galaxy II S permite conectarea cu GPRS, EDGE, 3G (21,6 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth si USB. Terminalul dispune de doua camere foto: cea principala are 8Mpx, iar cea secundara, frontala, 2 Mpx. Sistemul de operare este Android 2.3 Gingerbread, oferind toate functionalitatile software necesare utilizatorului modern si dinamic.

Samsung Galaxy Mini este fratele mai mic din gama de terminale Galaxy, dar aceasta nu inseamna ca este mai putin capabil. Ecranul TFT touchscreen, cu 256.000 de culori si diagonala de 7,85 cm este animat de un sistem de operare Android 2.2, ce ofera toate aplicatiile si instrumentele software necesare utilizatorilor activi în mediul virtual. Terminalul dispune de conectivitate completa: GPRS, EDGE, 3G (7,2 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth si USB.

HTC Saga este disponibil cu o carcasa in doua culori si un design elegant ce subliniaza ecranul generos cu diagonala de 9,25 cm. Terminalul ruleaza cu un sistem de operare Android 2.3 OS Gingerbread si dispune de gama completa de tehnologii de conectare: 3G (pana la 14,4 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB si Bluetooth. Functiile multimedia sunt prezente, între altele, printr-o camera foto digitala de 5Mpx cu senzor de detectie a chipurilor umane. De asemenea, foarte utili sunt cei cativa senzori, precum cel de luminoziotate ambientala, cel de proximitate si busola digitala.

HTC Marvel ruleaza cu acelasi sistem de operare Android 2.3 OS Gingerbread, dispune de o camera foto de 5Mpx, dar este mai colorat si mai amuzant. Dispune de un ecran TFT cu diagonala de 8 cm, ce permite utilizatorilor sa se bucure de experienta navigarii pe internet prin oricare dintre urmatoarele tehnologii: 3G (pana la 7,2 Mbps), GPRS, EDGE, Wi-Fi, micro USB si Bluetooth.