Constructie Unibody in noul telefon Huawei Vision

Constructie Unibody in noul telefon Huawei Vision

Huawei, producatorul chinez de electronice, a anuntat un nou telefon bazat pe sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread. Acesta se numeste Vision si nu este tocmai la fel de puternic precum alte terminale disponibile in acest moment pe piata, insa are sansa sa devina foarte popular.

Avand in vedere ca este produs de Huawei, sunt sanse foarte mari ca acesta sa fie lansat la un pret mai mult decat decent, iar acest factor combinat cu specificatiile sale tehnice ar putea impinge noul Vision spre mainile multor utilizatori. Avem de a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon MSM 8255 la  1 GHz512 MB RAM, 2 GB memorie ROM, un display de 3.7 inci si o camera cu flash capabila de captura video in rezolutia 720p. De asemenea, acesta dispune de un lacas pentru carduri microSD, un port micro-USB, GPS, radio FM, si Bluetooth, insa nu acestea sunt marea sa atractie.

Acesata vine sub forma carcasei metalice, care este inspirata de design-urile celor de la Apple, folosind o constructie unibody, care tine telefonul bine imbinat. Capacul de pe spate vine in trei culori, de la gri-ul prezentat in poza de mai sus la auriu si negru. Huawei promit o interfata 3D aplicata deasupra sistemului de operare Android, insa avand in vedere ale implementari ale interfetelor personalizate, mai bine o fac optionala.

Sursa: Engadget