Concurs: Pregateste-te de vacanta cu o camera foto si un media player!

Concurs: Pregateste-te de vacanta cu o camera foto si un media player!

Benq C1450, iPod touch 8GB

La inceputul verii ti-ar prinde bine un nou aparat foto, micut, agil, care sa te ajute sa surprinzi instantaneu momentele frumoase din vacanta, nu-i asa?

Playtech.ro si EvoMAG iti aduce o camere foto pentru vacanta pe care o planuiesti.

Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si vei intra automat in tombola pentru o camera Benq C1450 + card 4GB!

Daca vrei sa castigi mai mult, scrie pe blogul tau despre noi si premiul oferit de EvoMAG. Nu uita sa ne lasi linkul in formular! Intri automat in cursa pentru… un iPod Touch 8GB!!

Concursul se desfasoara in perioada 21 aprilie – 10 mai.


Atentie, participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebarea concursului:

Numeste si alte 5 tipuri de produse (pe langa camere foto) pe care le poti gasi la evoMAG.ro.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Dupa luuuungi verificari, va putem spune castigatorii acestui concurs: camera foto Benq C1450 + card 4GB va fi primita de Zeic Andrei Cosmin din Cluj-Napoca, iar iPod Touch 8GB va ajunge la bloggerul Mihai Irinel din Iasi – omulsimplu.ro.

Nu in ultimul rand, va prezentam scuzele noastre pentru mica intarziere in afisarea castigatorilor si va spunem „multumesc” pentru interesul pe care il manifestati 🙂

Ei, dar vor veni si alte concursuri, asa ca… BAFTA!
Citește și: