30 iun. 2011 | 13:17

CISCO lanseaza CIUS, prima sa tableta cu Android [+VIDEO]

ACTUALITATE
CISCO lanseaza CIUS, prima sa tableta cu Android [+VIDEO]

Cisco Cius, Cius, Cisco tablet

Chiar daca tabletele cu Android rup din ce in ce mai tare gura targului cu preturi aproiate de 1.500 – 2.000 lei in cele mai multe cazuri, CISCO, titanul in retelistica, intra in acest domeniu cu un un dispozitiv al carui pret in Statele Unite este 750 dolari.

Vorbim de o tableta exclusiv business, pentru mediul corporate, a carei functie de redare de continut multimedia este acolo din inertie sau greseala.

Sub numele de Cius, tableta va fi perfecta pentru o integrare extrem de intuitiva intr-un ecosistem complex Cisco. Daca prezentarile WebEX sau conferintele TelePresence sunt la ordinea zilei, atunci nu este exclus sa va treziti cu un astfel de dispozitiv pe masa de la birou.

Pentru a oferi administratorilor de retea posibilitatea de a filtra la maxim tipul de continut cu care posesorii tabletei interactioneza, CISCO a lansat si AppHQ – un alt magazin virtual de aplicatii.

Un avantaj extrem de important si probabil un highlight vital in ceea ce priveste marketingul acestui produs este utilizarea tabletei ca workstation. Nu de alta, dar cand puneti tableta in dock-ul apropiat de un telefon clasic, puteti conecta pana la 3 dispozitive USB, inclusiv un mouse sau o tastatura, un cablu de retea, iar daca va incanta, puteti  folosi si TV-outul. Nu lipseste nici suportul pentru comunicatii 3G.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Cisco Cius/|height={450px}]

Daca va incanta perspectiva unei achizitii, nu trebuie sa asteptati decat pana pe 31 iulie pentru a pune mana pe tableta.