Chat nonstop. Iar cand Trillian spune Nonstop, chiar asa e! [+VIDEO]

Chat nonstop. Iar cand Trillian spune Nonstop, chiar asa e! [+VIDEO]

Probabil multora dintre voi Trilian nu le spune foarte mult, insa stiti ce? De acum nu mai putin de 11 ani, compania din spatele Trilian Astra s-a straduit sa creeze cea mai placuta experienta de chat crossplatform si crossprotocol. Vorbim despre diverse retele, precum AIM, Yahoo!, ICQ, Windows Live, Google Talk, Jabber, MySpaceIM sau Astra, ai caror utilizatorii inregistrati pot interactiona prin intermediul unei singure aplicatii: Trilian.

Acum dezvoltatorii s-au hotarat sa implementeze poate cea mai atractiva schimbare in modul nostru de mesagerie instant. Sub numele de “continuous client”, toti utilizatorii care vor rula aplicatia Trilian pe diverse platforme, inclusiv iOS, cu un singur username si o singura parola vor putea beneficia de o experienta de chat continua.

Ce inseamna, exact? Nu veti mai sta sa va amintiti ce v-a intrebat interlocutorul cand ati plecat de acasa, totul se va intampla in cloud. Utilizand acelasi nume de utilizator si parola, multumita faptului ca orice conversatie este stocata in timp real in cloud, fiecare afirmatie pe care o scrieti pe telefon sau pe PC va aparea in timp real si pe orice alt dispozitiv pe care sunteti logat. Ca urmare, aproape fara nici un fel de interventie, veti avea conversatiile cu prietenii tot timpul la indemana, fara fragmentari din cauza faptului ca sunteti ba la birou, ba in masina sau in fata televizorului.

Pentru a face experienta si mai interactiva, daca intrati in mod idle pe PC, automat veti fi logat si pe telefon. Tinand cont ca se poate intampla sa ratati cateva mesaje pe PC sau Mac, e foarte important ca statutul de necitit sa se propage pe toate platformele simultan. Prin urmare, nu veti mai putea apela niciodata la scuza “nu am primit mesajul tau”.

Oricum, sunt convins ca pana si cei mai inraiti fani ai chat-ului vor ajunge sa se sature atata vorbit…