CEO-ul Sony Ericsson regreta nu a luat iPhone-ul in 2007, la lansare, mai in serios

CEO-ul Sony Ericsson regreta nu a luat iPhone-ul in 2007, la lansare, mai in serios

sony-ericsson-ceo-says-company-should-have-taken-iphone-more-se

Plecand de la premisa „mai bine mai tarziu decat niciodata”, CEO Sony Ericsson, Bert Nordberg, mai mult sau mai putin a admis infrangerea, intr-un interviu preluat de Wall Street Journal.

Printr-o colectie de afirmatii legate de faptul ca nu a luat numai decizii inspirate cand vine vorba de OS-urile companiei, Bert Nordberg a facut cateva afirmatii demne de un soldat in razboi aflat in retragere.

Incepand cu ,,e corect sa afirmam ca Sony Ericsson ar fi trebuit sa ia iPhone-ul mai in serios in 2007, cand s-a lansat”, CEO a concluzionat ca in ceea ce priveste OS-ul ,,strategia noastra Android a fost de succes si cea mai buna decizie pe care o puteam lua”. Practic, indiferent cum ai vrea sa o intorci, tinand cont ca iOS-ul este o platforma inchisa, dispozitivele create cu Android sunt unele dintre cele mai competitive. Pentru a defini si mai bine increderea in platforma Android, acelasi CEO care a subestimat ecosistemul iPhone afirma ca ,,nu s-ar simti comfortabil sa investeasca intr-o platforma care nu este la fel de buna.”

Referitor la Windows Phone, care in definitiv este un ecosistem deschis, Nordberg, printre altele, si-a manifestat curiozitatea fata de platforma, particularitatea pe atat de imbucuratoare, pe atat de neclara cand vine vorba de efecte sau valoare.

Citește și: