05 ian. 2011 | 15:25

Cele doua noi camere video de buzunar de la Kodak

ACTUALITATE
Cele doua noi camere video de buzunar de la Kodak

Kodak a anuntat doua noi camere video HD de buzunar: Playfull si Playsport, ambele cu autofocus, stabilizare digitala a imaginii si functia de recunoastere a fetei.

Capabilitatile de filmare sunt de 1080p HD, iar cele de fotografiere de 5 megapixeli. Camerele au un buton Share special pentru distribuirea prin USB pe PC sau Mac spre site-urile sociale precum Facebook, YouTube, Twitter si Flickr.

De asemenea, exista un editor pentru extragerea fotografiilor din video si aplicarea unor efecte de baza, precum filtre sepia, alb-negru sau stilizare in genul anilor ’70. Memoria aparatelor poate fi extinsa prin card SD/SDHC pana la 32GB.

Playfull are un design ultraslim si va fi disponibila in variante de argintiu si combinatii albastru-argintiu, violet-argintiu si albastru-negru. Pretul va porni de la 150 de dolari.

Playsport are performante pentru conditii de iluminare slaba, este rezistenta la socuri, praf si apa pana la o adancime de aproximativ 3m. Are un ecran LCD de 2 inci care este ajustabil automat in functie de conditiile de lumina.

Disponibilitatea va fi in variante de negru, rosu, verde, alb si bleu, iar pretul va porni de la 180 dolari.

Ambele modele vor intra pe piata de la finalul lunii martie 2011.