Cel mai mare display 3D din lume

Cel mai mare display 3D din lume

display Full HD auto-stereoscopic

Cei de la NICT in colaborare cu JVC Kenwood au realizat un display de 200 de inci. Pe langa marimea impresionanta, ecranul se lauda ca fiind auto-steroscopic, Full HD 3D, capabil sa redea continut video din 57 de unghiuri diferite. Cu alte cuvinte, mai multi privitori pot vedea 3D mergand pe langa gigantul televizor, fara sa poarte ochelari speciali. Cum ar fi sa poti vedea in spatele unor obiecte doar schimbandu-ti pozitia corpului?

Daca un display obisnuit ofera un unghi de vizibilitate de 180 de grade, „mititelul” de 200 de inci este capabil sa redea perfect de la 13 grade si indiferent de directia din care privesti (sus, jos, stanga, dreapta). Pentru a atinge aceste performante, sunt folosite 57 de proiectoare, fiecare reglat individual astfel incat sa redea niveluri uniforme de luminozitate si culoare pe toata zona vizibila.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

In momentul de fata, ecranul cantareste „numai” 500 de kg, iar producatorii doresc ca pe viitor sa foloseasca chiar si 200 de proiectoare. Totusi, provocarea consta in realizarea de continut specific acestui monstru, care sa puna in valoare caracteristicile impresionante de care beneficiaza.

Desi pare mai aproape de domeniul SF-urilor, noul display va avea fara indoiala succes in industrii precum publicitatea, unde o imagine atat de realista isi va lasa amprenta asupra oricarui trecator.

Sursa: Akihabaranews

 

 

Citește și:
Etichete: