Cel mai bun exemplu pentru supernotite: ASUS Supernote

Cel mai bun exemplu pentru supernotite: ASUS Supernote

supernote-lets-you-take-some-pretty-super-notes-on-your-asus-tab

Desi aplicatiile dezvoltate de creatorii de tablete, cu exceptii precum Apple, nu sunt neaparat un succes, Asus vrea sa demonteze acest mit, impreuna cu update-ul OTA de 3.2.1.

Prezent in cel mai scurt timp pe orice tableta a companiei, nu doar pe EEE Pad Transformer si Slider, prin intermediul aplicatiei Supernote, ASUS s-ar putea sa iasa considerabil in fata concurentei. Gandita pentru a ataca dispozitivele hibrid ca dimensiuni, noua aplicatie gandita pentru tabletele cu Android are mai sanse sa fie veriga lipsa din optimizarea procesului de a lua notite la scoala.

Printre avantaje acestui sistem se numara definerea de desene separate cu care se poate lucra ulterior din fiecare plansa si posibilitatea de a partaja cu usurinta respectivele desene. Merge perfect cu degetele, nu doar cu un Stylus sau tastatura fizica, si daca va fi imbunatatita in continuare ar putea fi asul din maneca celor de la Asus.

Aceeasi aplicatie, Supernote, va permite utilizatorilor sa integreze intr-un domeniu complet nou – tabletele. Acum puteti face adnotari peste un desen, puteti copia doar elemente din el, dar mai ales puteti crea documente cu tipuri de date extrem de variate. Puteti pana si sa inserati fotografii.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Sa nu fie oare acesta secretul unui pachet complet de functii dintr-o singura aplicatie?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: