Cea mai fezabila solutie pentru pentru incarcarea gadgeturilor in deplasare

Cea mai fezabila solutie pentru pentru incarcarea gadgeturilor in deplasare

Umiushi-Smapho-2800-rechargeable-battery-charger-5765

Luand in calcul numarul foarte mare de utilizatori care folosesc un iPhone si altceva, indiferent daca vorbim de un Nokia, HTC sau Samsung, din pacate acest scenariu te obliga in permanenta sa tii doua cabluri de incarcare dupa tine, ca sa nu mai mentionam ca e stresant sa schimbi intre ele in conditia in care ai o baterie de buzunar cu un singur port USB pentru incarcare.

Pans Ltd. din Japonia este compania care a creat cea mai fezabila solutie pentru pentru incarcarea gadgeturilor in deplasare. Intitulat Umiushi Smapho 2800, un device care este cu atat mai deosebit cu cat este primul din lume cu aceasta configuratie, are o baterie cu 2800 mAh (de aici si sufixul 2800 din nume), cu o putere pe iesire de 5V si 1A, perfecta chiar si pentru incarcarea iPad-ului in deplasare.

Pe langa sutele sau miile de alternative care iti pot incarca iPhone-ul in deplasare, Umiushu e deosbit prin faptul ca nu se limiteaza la USB-ul pentru incarcarea bateriei interne a aparatului si la dock-ul de iPhone care iese de undeva din lateral. Din partea opusa iese si un al treilea port Micro USB. Astfel, indiferent de scenariu, nu mai aveti nevoie de nici un cablu cand plecati in deplasare, totul este integrat.

Un pret nu avem inca pentru acest dispozitiv sesizat de cei de la Engadget la CEATEC, insa stim ca va ajunge la utilizatorii de pe diversele continente in aproximativ 2 luni.

smapho-2800-ceatec-2011-10-050

Citește și: