Ce posturi sunt disponibile la internship-ul Vodafone Romania

Ce posturi sunt disponibile la internship-ul Vodafone Romania

Vodafone Internship, Vodafone, Internship, vodafone romaniaVodafone Romania a lansat astazi un program de internship adresat absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master, pasionati de tehnologie sau marketing online.

Sunt disponibile sapte posturi:

– in departamentul Tehnologie: Inginer, – Access Transport Trainee;  Inginer, Core Network Planner Trainee; Inginer, Radio Frequency Trainee, Inginer, Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee,

– in departamentul Marketing online: Web Developer Trainee; Content Developer Trainee; Community Coordinator Trainee.

Este interesant ca stagiul de 12 luni este platit, iar studentii selectati vor intra intr-un training asigurat de cate un angajat Vodafone pentru fiecare invatacel.

Daca va intereseaza criteriile de selectie, iata ce spune Vicky Cookson,  Human Resources Director, Vodafone Romania: „Cautam tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone. Nu cerem experienta practica, nu conteaza daca sunt la primul job in cariera. Tot ceea ce conteaza este disponibilitatea lor de a-si folosi talentul si de a face lucruri extraordinare. Ne asteptam ca toti cei ce vor avea rezultate bune in aceste posturi sa ramana in companie si dupa cele 12 luni”.

Data limita pentru trimiterea aplicatiilor este 15 iunie 2011, iar detaliile le gasiti pe site-ul oficial.

Citește și:
Etichete: