Ce nu gasesti pe Google ?

Ce nu gasesti pe Google ?

De-a lungul anilor, Google si-a diversificat protocolul de cumparaturi intr-un mod extrem de atractiv. Incepand cu Images si terminand cu Shopping, cautarile specializate pe cel mai popular motor de cautare al planetei sunt intr-o continua expansiune.

Mergand de la premisa de a oferi clientilor ce-si doresc, de ieri, daca adaugati cuvantul Recipe (reteta) la sfarsitul oricarei cautari, sau nu neaparat, pe Google veti obtine un nou buton in partea stanga sub Everything, Images, Videos, News sau Shopping.

Recipes este ultimul mod in care Google a hotarat sa-si arate afectiunea fata de „cautatorii fideli”. Aceasta particularitate in sine e foarte probabil sa nu fie foarte atractiva, insa Google a personalizat cautarea dupa retete cu cateva filtre interesante. Daca, de exemplu, cautati Ice Cream, cum se poate vedea in captura de mai jos, aveti filtru dupa anumite ingrediente sau dupa timpul de preparare. Nu lipseste, desigur, nici obsesia domnisoarelor dornice de slabit. Filtrul pentru reteta care se reflecta in produse cu un numar maxim de calorii este si el printre optiunile oferite de Google.

Mai ramane doar sa stiti engleza sau sa asteptati implementarea acesti functii in limba noatra autohtona, pentru ca da, functia este disponibila doar pe .com.


Sursa: Googleblog

Citește și: