Cateva detalii suplimentare despre Xperia Arc

, 12 Ian, 11:44

Avem noi informatii despre smartphone-ul Xperia Arc, prezentat de Sony Ericsson la Consumer Electronics Show, saptamana trecuta.

Din video-ul de mai jos, care vorbeste despre caracteristicile telefonului, se vede ca integreaza un procesor de 1GHz din a doua generatie Snapdragon, MSM8255, precum si un GPU Adreno 205, care si-a facut debutul in HTC Desire HD. Software-ul nu este finalizat din punct de vedere al dezvoltarii si va fi schimbat pana la lansare, atrage atentia autorul clipului.

Pe de alta parte, telefonul nu va rula o versiune mai avansata de Android 2.3, dar, bineinteles, isi va primi in timp update-urile de software.

Xperia Arc include doua microfoane, iar camera LED flash poate fi folosita in modurile Auto, Fill-flash, Red-eye Reduction si Off. Pentru aplicatiile care suporta mai multe input-uri tactile simultan, ecranul va avea un maxim de patru.

Pentru conectivitate, nu stim decat despre Wi-Fi 802.11n. Cat despre pret, nici o vorba. Si nici despre lansare, momentan, decat ca va fi in primul trimestru.


Sursa: Electronista

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail