Casti pentru liniste deplina de la Nokia – Essence Bluetooth Stereo Headset

Casti pentru liniste deplina de la Nokia - Essence Bluetooth Stereo Headset

essence

 

Chiar daca ne-am obisnuit sa asociem castile capabile de noise cancelling cu titanii de la Bose, in aceste zile Nokia ne impresioneaza din nnou cu cateva liniii de design combinate cu tehnologii de ultima generatie.

Ascunsa intr-un pachet extrem de compact, pe numele complet Nokia Essence, aceasta este cea mai recenta pereche de casti a companiei si una din cele mai performante cand vorbim de anularea zgomotului de fond.

E suficient sa ne gandim la procentul de 99,8% cand vorbim de eficienta anularii zgomotului de fond sau la compatibilitatea cu NFC pentru procesul de imperechere dintre noile casti si orice orice alceva fara un chin prea mare.

Legat de alte specificatii, e suficient sa aveti in calcul faptul ca, la doar 32g, Nokia a creat un dispozitiv, in cazul de fata o pereche de casti, care au o autonomie de 240 ore in Stand By si 8 ore de ascultat muzica sau vorbit la telefon. Cand vine vorba de incarcat bateriile, Nokia Essence ajunge in 45 de minute la 100%.

Cu un raspuns in frecventa de la 6 la 20.000 Hz, daca va pricepeti la particularitatile asociate unei perechi bune de casti, pe langa clipul de mai jos putei avea in vedere si alte cateva detalii legate de Nokia Essence:

  • Speaker drivers: 10.3mm neodymium with Integrated ANC microphone
  • Speaker impedance: 32 ohm
  • Active noise cancellation: Up to 21dB
  • Total noise reduction : Up to 30dB
  • Audio codecs: SBC, AAC direct streaming, apt-X TM
  • EQs: Bass & Treble booster
Nokia Essence
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: