Casti JAYS cu un raport pret/performanta deosebit

Casti JAYS cu un raport pret/performanta deosebit

a-jays-one-brings-in-line-remote-swedish-flair-to-your-smartph

Nu stiu cati dintre voi au auzit de JAYS, insa desi la ora actuala exista sute de producatori de casti, numai unii dintre ei inca reusesc sa iasa in evidenta. Printre acestia se numara si compania de fata care a anuntat un nou model de handsfree pentru telefoane.

a-JAYS One+ este o pereche de casti care pe langa faptul ca face minuni avand din punct de vedere al pretului de 50$, reuseste sa fie si atractiva pentru „muritorii de rand”. Trecand peste faptul ca pana nu de mult compania crea accesorii aproape exclusiv pentru device-uri Apple, JAYS incearca prin acest model sa impace pe toata lumea.

Astfel, pe langa cablul extrem de subtire ca o panglica, One+ integreaza o telecomanda pe fir creata pentru a fi compatibila cu terminale HTC, Samsung, BlackBerry, LG si Apple, plus alte cateva branduri de smartphone-uri care accepta comenzi de la handsfree.

Pentru Android, JAYS a creat in plus o apllicatie intitulata Headset Control pentru a ajusta vocea si volumul auzite in casti cat si pentru a schimba melodia ascultata din player-ul nativ al dispozitivului.