28 iun. 2011 | 21:48

Cars 2: The Video Game este in magazine [+VIDEO]

ACTUALITATE
Cars 2: The Video Game este in magazine [+VIDEO]

Cars 2, Cars 2 the video gameJocul oficial al filmului Cars 2 a fost anuntat astazi pentru Romania, urmand a fi lansat joi, 30 iunie, cu tam-tam, in Bucuresti.

Cars 2: The Video Game este jocul video oficial al filmului de animatie 3D Cars 2, care va rula in cinematografele din tara noastra incepand din 5 august anul acesta.

In Cars 2: The Video Game, jucatorii trebuie sa se antreneze la sediul CHROME (Command Headquarters for Recon Operations and Motorized Espionage) pentru a deveni spioni profesionisti, de talie mondiala, dupa care sa indeplineasca misiuni periculoase si sa intre in curse pentru a demonstra ca sunt cea mai rapida masina din lume. De asemenea, va veti pune la incercare toate abilitatile de spion in curse de tip combat racing pline de actiune si in arene de lupta, folosind miscari speciale, pe care doar personajele Cars le pot face: mers cu spatele, acrobatii aeriene, salturi laterale pentru evitarea obstacolelor, mers pe doua roti si altele.

Jocul ofera atat curse single player, cat si moduri multiplayer pentru un maximum de patru jucatori, precum si posibilitatea de a debloca noi trasee, personaje, curse si misiuni de spionaj.

In plus, va veti putea conecta la World of Cars Online, o lume virtuala browser-based cu acces gratuit, si veti putea castiga curse si indeplini misiuni in jocul video pentru recompense pe care le pot folosi apoi pentru a debloca obiecte noi in lumea virtuala a universului Cars.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Cars 2 The video game screens/|height={380px}]


Cars 2: The Video Game este disponibil in versiuni pentru PC la pretul de 130 lei, Sony PS3 la pretul de 280 lei, Nintendo Wii la pretul de 200 lei si DS/DSi/DSi XL la pretul de 180 lei.

Daca vreti un pret special, in ziua lansarii oficiale va fi momentul, cand oferta nu va trece de 100 lei pentru un joc pe PC. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie, cum spuneam, de la ora 18:00, in Bucuresti, la magazinul Diverta din Baneasa Shopping City.