Canon X Mark I Mouse Lite – Mouse cu numpad si calculator

, 27 Iul, 11:30

Chiar daca cei mai multi dintre noi sunt dezamagiti de lipsa de functionalitate a volumului de spatiu de pe mouse care este situat sub palma, cei de la Canon au gasit o alternativa extrem de atractiva pentru a profita de respectiva zona.

Integrand un calculator cu 10 cifre sub podul palmei, care functioneaza foarte bine si fara PC, Canon a lansat X Mark I Mouse Lite. Avantajul acestui gadget este ca, pe langa faptul ca se conecteaza cu un PC sau Mac prin Bluetooth 2.0 pentru a functiona ca mouse, in acelasi timp merge si ca numpad. Tinand cont de numarul mare de notebook-uri sau netbook-uri care vin fara numpad aceasta este o functie suplimentara bine venita. Pe langa aceste detalii, noul Canon X Mark I Mouse lite vine cu 3 butoane, dintre care unul este scroll-ul, si foloseste un senzor laser pentru a citi miscarile pe orice suprafata.

Sub numele de Canon X Mark I Keypad va fi lansat si un accesoriu privat extrem de asemanator cu cel de mai jos, insa, privat de functia de mouse.  Pentru alimentarea cu energie electrica vor fi folosite fie baterii AAA fie un panou solar suficient de inteligent incat sa functioneze la fel de bine si cu energie artificiala.

In ceea ce priveste pretul si disponibilitatea, ambele produse din gama X Mark vor fi disponibile la pretul de 60$, atat pe culoare alba cat si neagra, incepand cu luna august, si respectiv septembrie a acestui an.

 

2011-07-26-xmarkimouseslim-bkleft

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail