Camera FULL HD 3D JVC pentru un public un pic mai larg

Camera FULL HD 3D JVC pentru un public un pic mai larg

La doar 1.699 de dolari, JVC a lansat GS-TD1B, o camera cu doua obiective capabila sa capteze continut video 3D la o rezolutie Full HD.

Printre avantajele majore ale acestui dispozitiv mentionez zoom-ul optic de 5X, iar daca vreti sa si vedeti ce ati inregistrat ecranul de 3,5 inci integrat in camera reda continut in 3 dimensiuni fara a necesita o pereche suplimentara de ochelari. Folosind tehnologia de retroiluminare a senzorului CMOS chiar si in conditii de iluminare reduse veti, obtine continut 3D de o calitate superioara.

La capitolul tehnologii proprietare, JVC Biphonic permite inregistrarea unui sunet 3D. Nu lipseste nici functionalitatea de stabilizare a imaginii, iar pe partea de stocare pe langa cei 64GB interni puteti utiliza carduri SD/SDHC/SDXC.

Tinand cont ca vorbim de continut de inalta definitie, bitrate-ul este foarte important, iar JVC nu va va ierta cardurile de memorie ocupand 34 Mbps in mod 3D si 24 Mbps in mod 2D. Daca vreti sa vedeti clipurile de pe camera si pe TV, puteti folosi portul MiniHDMI integrat, iar daca vreti sa le vedeti pe PC puteti folosi aplicatia Everio MediaBrowser 3D inclusa in pachet.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: