Call of Duty: Modern Warfare 3 primeste data de lansare

Call of Duty: Modern Warfare 3 primeste data de lansare

Call of Duty a devenit un fenomen de proportii gigantice, in fiecare an depasind recordurile de vanzari stabilite anul anterior. 2011 nu va fi privat de o lansare Call of Duty, mult asteptatul Modern Warfare 3 confirmand acest lucru printr-o  data de lansare. Aceasta este stabilita pentru 8 noiembrie, pentru lansare simultana in toata lumea, ca de obicei, si pe toate platformele (confirmate pana acum au fost PC, Xbox 360 si PlayStation 3).

Anuntul datei de lansare a fost facut prin primul trailer oficial al jocului care prezinta evenimente la care vom lua parte pe parcursul campaniei Single Player. Premiza jocului pare sa fie Al Treilea Razboi Mondial, iar luptele se vor desfasura pe tot globul, momentan America, Franta, Germania si Anglia fiind confirmate ca locatii din joc. Interesant este faptul ca motorul grafic pare sa fi primit un upgrade, nivelurile fiind mult mai mari, iar efectele mult mai detaliate decat in jocurile precedente.

Robert Bowling, creative strategist la Infinty Ward, a declarat ca, desi nu poate intra in detalii despre tehnologia folosita in Modern Warfare 3, aceasta este diferita fata de cea din jocul lor precedent. Din pacate, aceasta declaratie nu spune multe, orice modificare, catusi de mica, putand cataloga o tehnologie ca fiind diferita de cealalta.

Citește și: