Call of Duty: Modern Warfare 3 confirmat

Call of Duty: Modern Warfare 3 confirmat

Dupa aproape un an de speculatii despre existenta unui nou joc al carui nume se termina in Modern Warfare, Infinity Ward si Activision au confirmat existenta acestuia. Call of Duty: Modern Warfare 3 va fi o continuare directa a predecesorului sau din 2009 si va pune jucatori in rolul mai multor soldati care se lupta pe tot globul pentru a stabiliza situatia mondiala. Primele trailere ale jocului confirma o parte din locurile pe care le vom vizita, printre care se numara New York, Berlin, Paris si Londra.

Anumite detalii despre joc se cunosc deja, desi nu au fost confirmate de Infinity Ward. Astfel stim ca vom avea parte de o campanie care se va intinde pe parcursul a 15 misiuni, jocul debutand in New York si concluzionand in Dubai. Pe parcursul acestuia, in clasicul stil Call of Duty, vom intra pe rand in pielea a mai multor soldati, printre care se numara un agent rus si un membru al trupelor britanice SAS, insa vom putea ajunge si la bordul unor masini de razboi precum un tanc si un bombardier AC130. Personajele centrale din Modern Warfare 2 se vor intoarce, insa nu se stie momentan daca acestea vor fi jucabile sau nu.

Pe partea de multiplayer, in schimb avem de a face cu 15 harti pentru modul online clasic, iar modul cooperativ Spec Ops din Modern Warfare 2 se va intoarce si in partea a treia cu doua optiuni: Survival si Mission. Momentan, in afara de confirmarea existentei jocului, Activision nu a comentat asupra acestor informatii, insa Kotaku ne asigura ca vin din surse sigure. Daca este asa sau nu vom afla in curand cu ocazia show-ului E3 de unde vor iesi mai multe informatii oficiale despre acest joc.


Sursa: Kotaku

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI