Call of Duty: Black Ops Escalation DLC pentru PC in iunie

Call of Duty: Black Ops Escalation DLC pentru PC in iunie

Activision a anuntat data de lansare pentru DLC-ul Escalation destinat versiunii de PC a lui Call of Duty: Black Ops. Aceasta va fi lansata prin intermediul Steam pe 2 iunie si va include patru noi harti pentru multiplayer si o noua harta destinata modului Zombies. Acest DLC a fost deja lansat pe Xbox 360 inca de la inceputul acestei luni si va veni si pe PlayStation 3 imediat ce va trece nebunia reactivarii PlayStation Store.

Cele patru harti competitive se numesc Hotel, Convoy, Zoo si Stockpile, iar cea dedicata modului competitiv este intitulata Call of the Dead. Cel mai interesant aspect al acestei harti este faptul ca include patru personaje noi, inspirate din filmele de groaza de categoria B. Astfel, Treyarch a angajat pentru vocile acestor personaje patru actori care au aparut de-a lungul careierelor lor in astfel de filme: Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer), Robert Englund (Freddie Krueger din Nightmare on Elm Street), Michael Rooker (The Walking Dead) si Danny Trejo (Machete). Rezultatul este unul surprinzator pentru Call of Duty, oferind o experienta complet noua.

Pretul acestui pachet de harti este totusi unul ridicat, cei care il vor cumpara in ziua lansarii trebuind sa scoata din buzunar 14 euro. Cei care vor sa joace din primul moment insa, pot face pre-comanda la pretul de 12,6 Euro. Avand in vedere nivelul ridicat al calitatii DLC-ului precedent pentru Black Ops, cei care vor sa il cumpere si pe acesta ar trebui sa profite de ocazia de a intra in posesia lui la un pret mai mic.