Bucuresti are primul Concept Store GameShop.ro

Bucuresti are primul Concept Store GameShop.ro

GameShop.ro Concept Store, GameShop.ro

Avem si primul concept store din Romania dedicat jocurilor video, deschis de Best Distribution in Bucuresti, in spatele magazinului Unirea, pe strada Sfanta Vineri 25.

„Am gandit GameShop.ro concept store ca pe un loc de testare a jocurilor video si a tuturor platformelor disponibile la acest moment in Romania. Am numit magazinul GameShop.ro concept store – The Ultimate Gaming Experience pentru ca intentionam sa oferim gamerilor, dar si celor care vor sa afle mai multe despre jocurile video o baza completa de informatii si de testing pe aceasta tema”,  declara Andreea Allardin, Director general Best Distribution.

Ce veti putea face in concept store? Sa testati cele mai noi titluri ale publisherilor pe care Best Distribution ii reprezinta in Romania – Electronic Arts, Activision, Blizzard, Ubisoft, Take 2 Interactive, Namco Bandai Partners, Square Enix, Warner Bros, dar si altii.

De asemenea, veti putea ridica jocurile comandate prin GameShop.ro. Atentie, nu veti putea insa cumpara direct din Concept Store, pentru ca nu a fost gandit ca un magazin de vanzari, ci ca „un spatiu de experienta gaming”, asa cum este descris in comunicat.

Investitia pentru magazinul concept a fost de aproximativ 50 de mii de euro.

Cu ocazia deschiderii magazinului, PlayTech.ro si GameShop.ro pregatesc si un concurs care va va placea, sunt sigura. Foooarte curand, asa ca nu va indepartati prea mult.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/GameShop.ro Concept Store/|height={500px}]

Citește și: